Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτη ηταν! η Μαρια Χαρανη!!!


Αντιο Μαριω.......ισως ξαναπιουμε τις ρακες μας.........



...
"Κλείνοντας θα πω ξανά ότι όλοι εσείς που θεωρείται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών, των trans -αντρών/γυναικών- και των αμφισεξουαλικών δευτερευούσης σημασίας γιατί προηγούνται άλλα πιο σημαντικά, ξανασκεφτείτε το, γιατί μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…και στην τελική ΑΠΑΙΤΩ αφού έχω ακριβώς τις ίδιες υποχρεώσεις με κάθε ετεροφυλόφιλο να έχω ακριβώς και τα ίδια/ίσα δικαιώματα."


 http://youtu.be/tSkF1MjnYaI

 Ξέρετε τί είναι ένας αγωνιστής να “δίνει τέλος” στη ζωή του; Σίγουρα δεν σημαίνει ότι “λιγοψύχισε”, ή ότι ξαφνικά πίστεψε ότι ο κόσμος δεν αλλάζει. Ένας αγωνιστής, ένας άνθρωπος που έχει κάνει προσωπικές θυσίες για να παλέψει για τον εαυτό του και για τον κόσμο όλο δεν αλλάζει γνώμη έτσι ξαφνικά. Σημαίνει, πολύ απλά, ότι δεν αντέχει να ζει πια στο τώρα. Ότι η ζωή του, τώρα, έχει καταντήσει ανυπόφορη. Σημαίνει ότι ζύγισε το θάνατο με τη ζωή και ο θάνατος φάνηκε πιο ανάλαφρος. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Είναι τρομακτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ καν να το διανοηθώ. Ούτε εκείνοι μπορούν.


Έρχονται “αυτοί” με μια ευκολία και άνεση και αποφασίζουν για μας. Αποφασίζουν πως αν αρρωστήσουμε πρέπει να πληρώσουμε. Αποφασίζουν πως αν είμαστε τυχεροί θα βρούμε μια δουλειά για χαρτζιλίκι και όποτε θέλουν θα την χάνουμε. Αποφασίζουν ότι αν θέλουν θα μας σηκώνουν τα χέρια ψηλά και θα μας συλλαμβάνουν επειδή διαμαρτυρηθήκαμε. Αποφασίζουν πως αν δεν έχουμε λεφτά θα μας παίρνουν το σπίτι. Αποφασίζουν πως αν οι γονείς έχουν λεφτά, ίσως τα παιδιά τους να καταφέρουν να γίνουν καλύτερα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό στο Νέο Σχολείο. Γιατί σίγουρα, τα όνειρα, η διαμόρφωση προσωπικότητας και τα ενδιαφέροντα θα είναι πια πολυτέλεια.


Έρχονται αυτοί, με μια ευκολία και άνεση, και μας λένε να βάλουμε τη ζωή και το θάνατο στη ζυγαριά. Έρχονται αυτοί και μας παίρνουν τις ζωές μας μέσα από τα χέρια μας, τις τσαλακώνουν και τις πετάνε στα σκουπίδια. Μας σκοτώνουν μέρα με τη μέρα.
Η Μαρία Χαράνη κοινοποίησε σύνδεσμο.
6 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Athens
...goodbye blue sky
too bad i can only see black inside and outside
black back then and black right now...the one an only colour that is me
kisses to all !
 
 

Όλοι αυτοί οι θάνατοι αγωνιστών (και μη), δεν πρέπει να μας γεμίζουν θλίψη αλλά οργή. Οργή γιατί κάποιοι ευθύνονται. Οργή γιατί βαραίνουν μέρα με την μέρα τον αγώνα όλων των υπολοίπων.

Όλοι αυτοί οι θάνατοι, επίσης, μας γεμίζουν με καθήκοντα. Και μας υποχρεώνουν να δώσουμε μία υπόσχεση.

Ότι δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν και άλλους από κοντά μας. Ότι θα παλέψουμε για ν’αλλάξουμε τούτο τον κόσμο. Τον κόσμο που αυτοί δεν πρόλαβαν να δούνε αλλαγμένο.

Τους το χρωστάμε.
 από: Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse