Σάββατο 18 Μαΐου 2013

πως είναι να μεγαλώνει κάποιος και να μη βλέπει ποτέ οικογένειες όπως η δική του...


  •   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ
    Σκεφτείτε για μια στιγμή μόνο πως είναι να μεγαλώνει κάποιος και να μη βλέπει ποτέ οικογένειες όπως η δική του στην τηλεόραση και πως τον κάνει να νιώθει αυτό. Οι μελέτες δείχνουν ότι σχεδόν τα μισά παιδιά στις ΗΠΑ δεν ζουν με μια μαμά και έναν μπαμπά. Αυτό σημαίνει ότι τα μισά παιδιά στις ΗΠΑ μεγαλώνουν σε διαφορετικές μορφές οικογένειας από αυτή που συνήθως προβάλει η τηλεόραση. Υπάρχουν 3 εκατομμύρια ΛΟΑΤ γονείς στις ΗΠΑ με περίπου 6 εκατομμύρια παιδιά. Το ζήτημα αυτό έχει σημασία όχι μόνο για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και τους όλους τους φίλους τους , τους συμμαθητές τους, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους ανθρώπους που συμμαχούν και υποστηρίζουν τα δικαιώματά μας.

    http://youtu.be/--MD5-FtPps 
     Όλα τα παιδικά προγράμματα που έχουμε δει στο PBS δείχνουν οικογένειες που αποτελούνται ΜΟΝΟ από μια μαμά έναν μπαμπά και τα παιδιά έχουν ανάγκη να δουν την ποικιλία των διαφόρων τύπων των οικογενειών. Είναι σημαντικό για όλα τα παιδιά να δουν γονείς του ίδιου φύλου στην τηλεόραση γιατί αυτό θα βοηθήσει να ομαλοποιηθεί το θέμα και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Παρακαλώ υπογράψτε αυτήν την σημαντική αναφορά ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να έχουν ένα πιο ειρηνικό μέλλον.

    Η εκπαίδευση των μικρών παιδιών στην αποδοχή της διαφορετικότητας είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να δράσουμε προληπτικά και να προλάβουμε φαινόμενα ενδοσχολικού εκφοβισμού. παρενόχλησης και αυτοκτονίες. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και έναν πιο ειρηνικό κόσμο για τα παιδιά μας!
    Παρακαλώ υπογράψτε και κοινοποιήστε την αναφορά. Όσο περισσότερες υπογραφές συγκεντρώσουμε τόσο ποιο ισχυρό και ηχηρό θα είναι το μήνυμα που θα στείλουμε και έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να δούμε κάποιες αλλαγές


    http://www.change.org/en-GB/petitions/pbs-our-children-need-to-see-lgbt-families-reflected-on-tv?utm_source=supporter_message&utm_medium=email&utm_campaign=petition_message_notice

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse