Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΗΟΜΕ IS YOU and WOMAN’S LAKE

στο OUTVIEW FILM FESTIVAL και στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-INSTITUTO CERVANTES DE ATENAS  Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα 
Παρασκευή 26/4 στις 17.45 και στις 19.45


ΗΟΜΕ IS YOU:  Στην πρώτη την Παρασκευή 26/4 στις 17.45 είναι το Ισραηλινό Home is You. Αν σκεφτείτε ότι μέσα στην σχέση σας υπάρχει μια κάμερα που εναλλάσσει  χέρια μεταξύ εσάς και της αγαπημένη σας και καταγράφει όχι μόνο τον έρωτας σας αλλά και το coming out στους γονείς… Δεν θέλω να σας πω περισσότερα, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ και να γνωρίσετε από κοντά τις κοπέλες που το γύρισαν, θα είναι παρούσες στην πρoβολή. Μόνο βλέποντας το τρέιλερ μπορείτε να καταλάβετε ότι η μη αποδοχή των γονέων βαραίνει και την σχέση. Οι Ισραηλινές με πολύ ειλικρίνεια και θάρρος καταγράφουν την σχέση τους σε κάθε αληθινή διάσταση χωρίς να αποφεύγουν τις συγκρούσεις και δημιουργούν μέσα από ένα ντοκιμαντέρ μια ταινία που θα έσπαγε ταμία με το πραγματικό της σενάριο και τις εξαίρετες «ηθοποιούς» της.

http://outview.gr/content/home-you



WOMAN’S LAKE: Αμέσως μετά πάμε Γερμανία, σε ένα ονειρικό τοπίο που ανακατεύονται δυο ζευγάρια λεσβιών, διαφορετικών γενεών. Δυο, όπως θα λέγαμε ζωηρές και πιστρικες και δυο υπέροχες γυναίκες στα 40+. Ένα πολυτελές σπίτι στην εξοχή, μια σχέση που φθίνει, ένας επιπόλαιος έρωτας, μια καταπληκτική καταγραφή αυτού που πραγματικά βιώνουμε εμείς οι μεγαλύτερες σε μακρόχρονες σχέσεις που έχουν χάσει το πάθος τους αλλά έχει μείνει η αγάπη, μέσα από τις συγκρούσεις θα επικρατήσει η σχέση; Θα ξεπεραστεί το παθιασμένο φλερτ; Όλα σε ένα έξοχο τοπίο με δυνατές και όμορφες γυναίκες και φυσικά μια κάμερα που κόβει την ανάσα. Πραγματικά και τις δυο ταινίες ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ!

http://outview.gr/content/woman%E2%80%99s-lake-frauensee

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse