Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Facing Mirrors


Από το FRAMELINE (Σαν Φρανσίσκο Lgbt φεστιβάλ) η 4 φορές βραβευμένη ταινία “Facing Mirrors” από το Ιράν προσέλκυσε χιλιάδες θεατές αφού αποτελεί την μοναδική Ιρανική ταινία που για πρώτη φορά φιλοξενεί για κεντρικό ήρωα έναν female to male, trans χαρακτήρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.




Το Outview Film Festival “Ημέρες Queer Κινηματογράφου” επιστρέφει ακόμα πιο δυνατά και όπως το επιβάλει η ταραγμένη περίοδος της κρίσης που διανύουμε. Έντεκα ημέρες γεμάτες ιδανικό κινηματογράφο που απαντάει μέσα από 63 ταινίες σε όλες τις παράλογες προκλήσεις των ημερών , 5 events, απονομή βραβείων, παρουσίες σκηνοθετών, πρεμιέρες, ομιλίες και… kookoobadi, αφού για φέτος το official trailer του Outview ηχητικά κοσμείται από την μεγάλη επιτυχία της Μαριέττας Φαφούτη: kookoobadi και έρχεται να δέσει με το φετινό σύνθημα μας ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ή αλλιώς «δεν πτοούμαστε»!

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση παρόλες τις αντίξοες συνθήκες να ανακοινώσουμε για φέτος, ίσως το πιο κινηματογραφικά δυνατό πρόγραμμα μέσα στα 7 χρόνια ύπαρξης του Outview. Μια μεγάλη συλλογή πολυβραβευμένων ταινιών που έχουν φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά lgbt και μη φεστιβάλ του κόσμου, με κύρια έμφαση φέτος στο είδος του κινηματογράφου που λέγεται ντοκιμαντέρ και αυτό σαν απόφαση έρχεται για έναν και μοναδικό λόγο: «ας ζήσουμε από κοντά τον κόσμο που είναι μακριά μας, ας ακούσουμε τις ιστορίες του και ας γίνουμε κομμάτι του για να νικήσουμε κάθε απαισιόδοξη διάθεση που δημιουργείτε από την εσωστρέφεια».

Από την στιγμή που δεν μπορούμε όλοι μας να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στα πολυπληθή lgbt παγκόσμια φεστιβάλ, το Outview Film Festival συλλέγει και προβάλει τις καλύτερες ταινίες τους σε 11 εκρηκτικές μέρες στο κέντρο της Αθήνας!



 www.outview.gr
 info@outview.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse