Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Παρίσι: 125.000 διαδηλωτές υπέρ των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων

"Στη χτεσινη διαδήλωση συμμετείχαν 125.000 άνθρωποι, περίπου οι διπλάσιοι από εκείνη που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου" από τους ίδιους υποστηρικτές αυτού του νομοσχεδίου, διευκρίνισε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο.


1.000 χρόνια πίσω: Ακροδεξιές συμμορίες κυνηγούν ομοφυλόφιλους στην Αθήνα

 Ακόμα ένα μεγάλο ξένο ειδησοεγραφικό δίκτυο ασχολείται με τους διωγμούς που γίνονται στην Ελλάδα εις βάρος εκείνων που δεν "πληρούν" τα πρότυπα κάποιων...

Όλα όσα έχουμε δει μόνο σε ταινίες, συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Και η κοινωνία απαθής παρακολουθεί να διώκονται άνθρωποι εξαιτίας των σεξουαλικο προσανατολισμο και την ταυτοτητα φυλο τους.

Η Huffinghton Post σε άρθρο με τίτλο: «Στη σκιά του φόβου ζουν οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα» αναφέρεται στις επιθέσεις που έχουν δεχτεί ομοφυλόφιλοι στο κέντρο της Αθήνας.

Από τον Αύγουστο καταγγέλλονται τουλάχιστον δύο ομοφοβικές επιθέσεις το μήνα. Ομάδες ατόμων με μοτοσικλέτες, ντυμένοι στα μαύρα συχνά κρατώντας μαχαίρια, περιπολούν στις περιοχές που συχνάζουν ομοφυλόφιλοι στην Αθήνα και ασκούν λεκτική και σωματική βία, γράφει η Huffington Post.

Αναφέρεται σε δυο περιστατικά στα οποία δυο ζευγάρια ομοφυλόφιλων έπεσαν θύματα προπηλακισμών στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, που η χώρα μαστίζεται από την κρίση, αλλά και από τότε που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse