Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Athens Rainbow House


 Το όραμα υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Μετρώ τουλάχιστον 2 άρθρα της Ισαβέλλας Κωνσταντινίδου στο City Uncovered κατά την τελευταία τριετία για την ανάγκη που υπάρχει και τα όσα θα εξυπηρετούσε ένα κέντρο LGBTIQ, ενός χώρου που θα στεγάσει τις οργανώσεις μας αλλά και θα είναι ανοιχτός σε κόσμο για συναντήσεις, σχεδιασμούς, εκκίνηση δράσεων.


Ο Κόσμος χωρίς πολέμους και βία (ΚΧΠ) με την Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) ξεκίνησαν πριν 3 μήνες συζητήσεις για τη δημιουργία ενός τέτοιου κέντρου και ένωσαν δυνάμεις για το ATHENS RAINBOW HOUSE. Ακολουθούν στο εγχείρημα της συστέγασης δύο ακόμα οργανώσεις, η Color Youth και οι Εκπαιδευτικοί ενάντια στην Ομοφοβία ενώ η πλατφόρμα των οργανώσεων θα συναντιέται επίσης εκεί. Στο μέλλον ίσως έρθουν μαζί μας και άλλες οργανώσεις.

Το πλήρες μηνιαίο πρόγραμμα θα δημοσιεύεται ώστε να παρέχεται πληροφορόρηση για τις προγραμματισμένες συναντήσεις και δράσεις. Στην Ερμού (μετρό Μοναστηράκι), στο νούμερο 74, στον 2ο όροφο, είναι όλες και όλοι ευπρόσδεκτες/οι!

Μαριανέλλα Κλώκα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ - Comment Here

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Contact Us

Name *
Email *
Subject *
Message *
Powered byEMF Web Forms Builder
Report Abuse